Boecker trailer solar lift

Подемници за соларни панели

Boecker trailer solar lift е  подемник се използва предимно при качване на материали върху покрива, за строителството на сгради, ремонтни работи и т.н. Повече от половин век Böcker работи върху усъвършенстването на безопасното и ефективно транспортиране на товари до голяма височина. Нашата цел винаги е била да поддържаме нашите високи стандарти за издръжливост, надеждност и безопасност. Ето защо сега предлагаме няколко здрави и мощни модела на наклонени подемници, които се отличават с най-съвременни технологии и иновативни концепции. От наклонения подемник Top-Lift до нашия Junior подемник за ремарке. Със своята иновативност, наклоненият подемник Junior е проектиран да преминава през всяка стандартна врата с маневрена ширина под 890 mm. Подемниците Böcker  си дават предимството на бързия монтаж и компактни размери.

Създаден от професионалисти за професионалисти

Всеки строителен асансьор Böcker може да бъде оборудван с чупещо се рамо, което се адаптира идеално към скатни покриви. Чупещото се рано позволява безопасно по-нататъшно транспортиране на работния материал. В допълнение към универсалните платформи, всеки наклонен строителен подемник може да се комбинира със специални платформи за транспортиране на тухли или друго товароподемно оборудване като самосвални кофи. Нашата платформа за прозорци помага за транспортирането на прозорци, а нашата соларна платформа опростява сглобяването на фотоволтаични модули. Платформата за скеле надеждно транспортира елементите на скелето до правилната височина. Платформите за керемиди Böcker и платформите за соларни модули също помагат при по-нататъшната обработка на строителните материали на покрива.

Boecker Trailer Solar Lift

Всички продукти на Böcker са проектирани да оптимизират строителните работни процеси по възможно най-добрия начин. Това включва и предоставянето на нашите клиенти на възможно най-добрата гъвкавост. Освен че произвеждаме висококачествена строителна техника, ние произвеждаме продукти, които са напълно подходящи за ежедневната работа на големи и малки фирми. Всяко приложение е индивидуално и изисква различно оборудване. Моля, свържете се с нас и ние ще намерим подходящия строителен подемник за Вас!

Показване на 9 резултата