Работна платформа за соларни панели

989.99 лв.

Работна платформа за соларни панели

Работна платформа за соларни панели за подемниk Beocker Solar Top Lift. Имате строителен подемник Boecker Top Lift и искате да го надградите? Вземете работна платформа за соларни панели, която да увеличи вашите възможности за вашата работа.

Подемник за соларни панели Solar Top Lift

Сглобяването на подемника за соларни панели е изключително бързо и лесно. Поради ниското си собствено тегло позиционирането на обекта е възможно във всякакви условия. Задвижващият модул на подемника за соларни панели е ​​удобно закачен за основната шина. Смяната на работния кош е също толкова лесно, тъй като всички носещи устройства са фиксирани към основната количка чрез ключалки. За още по-голяма безопасност подемници  Böcker са оборувани с аварийна спирачка. В случай, че стоманеното въже се скъса, аварийната спирачка,ще предотврати падането на работната шейна.

Транспортна система за модули от соларни клетки

Благодарение на универсалните работни кошове, Top-Lift е идеалният подемник за различни операции съответно в строителната и покривната индустрия. Освен това Böcker предлага транспортна система за транспортиране на соларни панели, която се състои от два компонента. Соларната платформа е фиксирана върху каретата и осигурява безопасно транспортиране на панелите до покрива. Гумените подложки ги предпазват от повреда, докато затягащото устройство закрепва надеждно панелите към платформата.

Платформата за монтаж на соларен модул SMV 150 осигурява безопасно транспортиране до покрива. Това устройство е удобно закачено в съществуващите алуминиеви релси на слънчевите панели, така че не са необходими допълнителни монтажни работи. SMV 150 може лесно да се мести с плавно въртящи се ролки.

Съвместим с:

Boecker Solar Top Lift Stadrad, Boecker Solar Top Lift High-Speed.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Работна платформа за соларни панели”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *