Обади ни се: +359 877 360 060, пиши ни: sales@solarlift.bg
Обади ни се: +359 877 360 060, пиши ни: sales@solarlift.bg

ПОДЕМНИЦИ ЗА СОЛАРНИ ПАНЕЛИ

Работна платформа за мебели Basic Еxtensible

Описание на продукта:

Съвместим с:

Boecker Solar Top Lift Stadrad, Boecker Solar Top Lift High-Speed.

7,599.99 лв. с ДДС.

6,333.33 лв. без ДДС.

Работна платформа за мебели Basic Еxtensible

Работна платформа за мебели Basic Еxtensible за подемник за соларни панели Boecker Solar Top Lift. Работната платформа за мебели Basic Boecker Top Lift е с алуминиева конструкция. Работната платформа за мебели Basic Еxtensible е със свалящи се странични удължавали се капаци. Работната платформа за мебели Basic Еxtensible е с телескопични подпори, които позволяват да имате винаги хоризонтална платформа. Размерите на работната платформа за мебели Basic са широчина 120см х височина 40см х дълбочина 80см.

Подемник за соларни панели Solar Top Lift

Сглобяването на подемника за соларни панели е изключително бързо и лесно. Поради ниското си собствено тегло позиционирането на обекта е възможно във всякакви условия. Задвижващият модул на подемника за соларни панели е ​​удобно закачен за основната шина. Смяната на работния кош е също толкова лесно, тъй като всички носещи устройства са фиксирани към основната количка чрез ключалки. За още по-голяма безопасност подемници  Böcker са оборувани с аварийна спирачка. В случай, че стоманеното въже се скъса, аварийната спирачка,ще предотврати падането на работната шейна.

Транспортна система за модули от соларни клетки

Благодарение на универсалните работни кошове, Top-Lift е идеалният подемник за различни операции съответно в строителната и покривната индустрия. Освен това Böcker предлага транспортна система за транспортиране на соларни панели, която се състои от два компонента. Соларната платформа е фиксирана върху каретата и осигурява безопасно транспортиране на панелите до покрива. Гумените подложки ги предпазват от повреда, докато затягащото устройство закрепва надеждно панелите към платформата.

Платформата за монтаж на соларен модул SMV 150 осигурява безопасно транспортиране до покрива. Това устройство е удобно закачено в съществуващите алуминиеви релси на слънчевите панели, така че не са необходими допълнителни монтажни работи. SMV 150 може лесно да се мести с плавно въртящи се ролки.

Как се сглобява Boecker Solar Top Lift:

Как да разпънете Boecker Trailer Solar Lift:

Пускане на видеото
Пускане на видеото

Свържете се с нас

Направете запитване за наш продукт