За нас

За нас

Solarlift.bg е търговска марка на Платформи БГ ООД, доказана в годините компания, като един от най-сериозните доставчици на подемници за строителство и индустрията, като отговаря на всяко едно клиентско очакване. За нас, Платформи БГ ООД ви даваме възможност да изживеете уникално клиентско прживяване. Нашата цел е да повишите ефективността във вашата дейност, за да сте още по печеливши. Всеки един продукт от портфолиото ни, е лично тестван от нас, като това гарантира надеждност в ежедневните ви работни процеси. Платформи БГ ООД е официален представител на Böcker Maschinenwerke GmbH за България, Северна Македония, Сърбия и Гърция. Историята на Böcker Maschinenwerke GmbH:

Подемник за фотоволтаични панели

Германският майстор ковач Алберт Бьокер, основава Böcker през 1958 г. Наследниците на фамилията Бьокер, продължават да работят със страст и убеденост за разработване на иновации в областта на подемните технологии. Стартирали със създаването на наклонен подемник с регулируемо чупещо рамо, и днес Böcker Maschinenwerke GmbH продължава да развива технологиите си. Böcker Maschinenwerke GmbH изобретяват първият алуминиев мобилен кран монтиран върху камион. В продължение на работата си, Böcker Maschinenwerke GmbH изобретява и мобилен кран върху ремарке. Тази иновация е еталон който надгражда мобилността на строителния предприемач. Вече над шест десетилетия в Böcker задаваме нови стандарти в технологията за повдигане отново и отново.

Подемник за соларни панели

Като компания активна на глобалната сцена със световно присъствие, Böcker е известна със своите високи технологии и ноу-хау в подемната техника. Като семейна компания Böcker Maschinenwerke GmbH има ясен ангажимент към германския си произход,  традиции и чувство за отговорност. Що се отнася до технологията и качеството, нашите машини са лидери на своите пазари, факт, който дължим особено на нашата висококвалифицирана и лоялна и дългогодишна работна сила от повече от 500 служители. Ето защо възнамеряваме да останем верни на нашата корпоративна философия и в бъдеще: Независимо дали е клиент или служител, хората са в центъра на всичко, което правим в Böcker.

За нас, Платформи БГ ООД, Böcker Maschinenwerke GmbH е още една възможност да предоставим на нашите клиенти, още по-високо качествен продукт. Böcker продукт, който да надгради очакванията и да увеличи производителността на вашите обекти. Обадете ни се и заедно да постигнем, повече!